Со помош на дигиталната технологија до подобро утре – Одбрани победниците на Generation Unlimited

Одбрани два тима победници во предизвикот за млади кои продолжуваат во глобалниот...

Generation Unlimited — Youth Challenge

The adventure begins! Wondering what Generation Unlimited Youth Challenge...

Generation Unlimited — Youth Challenge: The Bootcamp

As you probably already know from our previous blog, Generation Unlimited —...

Иновативно решение за справување со насилството доби глобално признание

Запознајте се со пет паметни тинејџери од Северна Македонија кои стојат зад...

Се одржаа отворените инфо-денови за младинскиот предизвик Generation Unlimited

На 24 и 25 октомври, во Magenta Room (Телеком Македонија) се одржаа инфо-денови...

Десетте тимови учесници во младинскиот предизвик ги преточија своите идеи во прототип решенија за #дигитална #инклузија

Трансформацијата на едни навидум обични идеи во реални и видниви прототип решенија...

Млади иноватори креираа дигитални решенија за инклузија на деца и млади со попреченост

Избрани пет тима кои ќе ја реализираат својата идеја и ќе продолжат на вториот...

Приказната продолжува: нови чекори за победничките тимови на Младинскиот предизвик 2019/20

Тимовите “Bionic”, “Mind Benders” и третиот, почесен тим “Нешто Нетипично” кои...

Рефлексија на искуството до сега: тим “Bionic”

Здраво, ние сме eBionics, еден од тимовите – победници на Generation...

Рефлексија на искуството до сега: тим Нешто Нетипично

На младинскиот предизвик „Генерација без граници 2019„ нашиот тим Нешто нетипично...


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/blinkmk/public_html/genunlimited.mk/wp-includes/functions.php on line 5219