Footer

Смарт АП ноември 19, 2018 0 Коментари

Што е Generation Unlimited?
Generation Unlimited е глобално партнерство кое има за цел сите млади на возраст од 10 до 24 години да добијат образование, обука и работа до 2030 година. #GenUnlimited се базира на експертизата на младите луѓе, претставниците од владите, мултилатерални организации, приватниот сектор и граѓанското општество за да поттикнат итни инвестиции во образованието, тренинг за стекнување на вештини и оспособување на брзо растечката глобална популација на адолесценти и млади луѓе (10-24 год.), што до 2030 ќе достигне 2 милијарди.

Copyright © 2019 SmartUp – Social Innovation Lab. All Rights Reserved.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/blinkmk/public_html/genunlimited.mk/wp-includes/functions.php on line 5219